Facebook Okey Oyna – Facebook.com Okey Oyunu

http://img387.imageshack.us/img387/4750/kullk.png
Günümüzde Türkiye insanı tarafından beğeni ile oynanılan bir diğer okey sitesi ise, şüphesiz Facebook Okey oyunudur. Mynet okey ve Trnet okey oyunlarına rakip olarak gösterilebilinen Facebook okey oyunu, Facebook sitesine kayıtlı olan herkes tarafından ücretsiz olarak oynanılabilinen eğlenceli bir oyundur.
Facebook okey oynamaya başlamanız için ilk olarak Facebook kayıt işlemini yaptırmanız gerekmektedir. Eğer bir Facebook hesabınız var ise, arama bölümüne okey yazmanız yeterli olacaktır. Uygulamaya katıl yazını tıklayarak facebook okey odasına bağlantı sağlayabilirsiniz.
Giriş için tıkla
Etiketler: facebok okey, facebook okey, Facebook okey giriş, facebook okey hilesi, Facebook okey online oyna, facebook okey oyna, facebook okey oyunları, facebook okey oyunu, facebook okey tavla, facebook oyun okey, facebook ta okey, facebook ta okey oyna, okey siteleri, online okey oyna

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)