E-Okula Giriş,E - Okula Nasıl Girebilirim ?

e okul

e-Okul Sitemine Kesin Giriş. Bildiğiniz gibi e-Okul uzun süredir kapalı durumdadır. Fakat sizin için e-Okul a nasıl giriceğiniz konusunda uzun süredir araştırmalarımız devam ediyordu bunun karşılığınıda bugün aldık. Bazı okullar sisteme giriş yapamadıkları için karneleri alamadılar ve öğrencilere karne verilmedi. Bu gerçekten vahim bir durum. e-Okul yönetim sisteminin resmi sitesi olan http://e-okul.meb.gov.tr/Ilkogretim/Veli/iov00001.aspx  sayfası açılmıyor. Şimdi deneseniz bile açılmıcaktır. Uzun sürede açılıcağını pek düşünmüyorum bende. Ama şimdi yazımızın devamında vericeğim sayfa yardımıyla e-Okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapabiliceksiniz.

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine giriş yapmak için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli olucaktır arkadaşlar.
Sizlere bu konuda yardımcı olduğumuz için çok mutluyuz. Bu çalışmalarımıza destek vermek için sayfamızın altında yer alan yorum kısmına düşüncelerinizi aktarırsanız sevinirim. Herkese iyi tatiller.
Bu arada kendi sitelerinde bu bilgiyi paylaşıcak olan diğer webmaster arkadaşların emeğe saygı çercevesinde kaynak belirtirlerse sevinirim.
e-Okul veli bilgilendirme sistemine kesin olarak giriş yapabilmek için aşağıdaki linki kullanınız. Üzerine tıklamanız yeterlidir..
veli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Bu Blog Hilmi Mutlu - Mustafa Katırcıoğlu Projesidir..Bu bLogdan maLesef yazı çalamazsınız çünkü kod ekledim kusura bakmayın emeğe saygı :)